Appartementen

Friesian State

Friesian State is een prachtige kop-hals-romp boerderij welke direct aan de Langweerder Wielen is gelegen.

In de romp van de boerderij bevinden zich 3 luxe appartementen, voorzien van eigen keuken, badkamer, leef- en slaapruimte. Vanuit ieder appartement geniet u van een prachtig uitzicht op het meer of onze privé haven. Voor ieder appartement is er een ligplaats voor een boot gereserveerd. Daarnaast is er een grote gemeenschappelijke ruimte. Hier kan men zich vermaken met tafeltennis, tafelvoetbal, sjoelen en allerlei andere spelletjes. Even ontspannen bij de open haard of spelen op de vleugel behoort ook tot de mogelijkheden.

Door de omvang van de boerderij is deze ook zeer geschikt voor bruiloften, bedrijfsuitjes en groepsaccommodatie.

Jacob de Vries en Peggy Kalkhoven
Boarnsweachsterdyk 15
8526 GA Boornzwaag
Email: info@friesianstate.nl
Website: www.friesianstate.nl

Visit Langweer

Recreatieoord De Koevoet

De Koevoet
De Koevoet is

  • 10 sportief ingerichte appartementen in een statige, oude kop-rompboerderij
  • Een sfeervol restaurant met open haard op de voormalige hooizolder
  • Een lunchterras aan de haven, met uitzicht over het meer
  • Verhuur van valken en visboten
  • Een jachthaven met 80 ligplaatsen
  • Een kleine camping met seizoens- en passantenplaatsen

Dit alles prachtig gelegen aan het Koevordermeer, centraal in het Friese Merengebied. Een ideale plek om met uw hele familie of vriendenkring te recreëren, in een appartement, ligplaats in de haven en/of op de camping.

Troelstraweg 17
8524DK Teroele
0513 431685
Email: info@dekoevoet.nl
Website: http://www.dekoevoet.nl/

Visit Langweer

Appartementencomplex “de Alve Marren
Alve Marren

Botel 8 is een schiphuis met daarboven een appartement welke voorzien is van een balkon. Het appartement heeft 4 bedden, verdeeld over 2 slaapkamers. Voor mensen die houden van de Friese meren (deze liggen letterlijk voor het gebouw) en bossen zitten hier goed. Naast het mooie uitzicht over het meer de Langweerder Wielen zijn er nog vele mogelijkheden in de omgeving om te ondernemen. Roken en het meenemen van huisdieren is niet toegestaan. Verder beschikt het appartement over: Keuken + TV + Verwarming + Gratis parkeerplaatsen + Gratis Wifi Voor meer foto’s kunt u kijken op: https://www.airbnb.nl/rooms/5285230?s=GY4J

Voor meer informatie:
Nynke Potijk
Telefoon: 06-41723177
Mail: info@hanspotijk.nl
Website: www.potijk.frl

Visit Langweer


De Hoek watersport

Sfeervolle vakantieappartementen in het hart van de Friese Meren.

Welkom bij ‘De Hoek Watersport’. Ons familiebedrijf is gevestigd in het hart van de Friese Meren, in Dijken, nabij het watersportdorp Langweer. Of u nu op zoek bent naar een actieve beleving op of rond het water. Of als u op zoek bent naar ruimte en rust in het prachtige Friese landschap:. Bij de Hoek Watersport bent u aan het juiste adres. Daarbij verhuren wij zeil, visboten en een sloep. In onze verbouwde boerderij uit de 19de eeuw verhuren wij ruime appartementen met privéterras, voor 4 tot 9 personen.

Ieder appartement heeft een grote woonkamer met kabel-tv, een complete keuken, twee of drie slaapkamers en een eigen badkamer met toilet en douche. Daarnaast is er een wasmachine aanwezig voor gezamenlijk gebruik.

Dijken 1
8528 DT Langweer
Email: info@dehoekwatersport.nl
Website: www.dehoekwatersport.nl