Aanbieding: Op 13 april a.s. ballonvaren over de Langweerderwielen!! Aanbieding normaal € 165 nu voorinschrijving € 145 euro!! Opgave info@visitlangweer.nl

Welkom op VisitLangweer!

Langweer is een sfeervol en pittoresk dorpje aan een van de mooiste meren van Friesland. Door haar centrale ligging is Langweer een ideale uitvalsbasis om prachtige zeiltochten te maken. Bij iedere windrichting is gemakkelijk een passende zeilroute uit te zoeken. Sneek, Heeg, Lemmer, Sloten en andere bekende watersportplaatsen zijn prima te bereiken per boot.

In het kleine, maar gezellige centrum van het dorp zijn nog veel oude en prachtige gebouwen bewaard gebleven. De eeuwenoude lindebomen geven de hoofdstraat een schilderachtig aanzien. Een wandeling door het dorp is daarom zeker de moeite waard.

Niet alleen de watersporter komt in Langweer aan zijn trekken. Er zijn prachtige fiets- en wandeltochten te maken. Dit is een ontspannen manier om kennis te maken met de Friese cultuur, zoals bijvoorbeeld het Fierljeppen op de Fierljepschans in Joure of het Skûtsjesilen op de Friese Meren.

Is de hemel bewolkt? Dan kunt u een toertochtje per auto langs de Friese elfsteden maken of één van de vele musea en bezienswaardigheden bezoeken die Friesland rijk is. Zoals o.a. het Fries Scheepsvaart museum of de Oudheidskamer in Sneek.

Via deze website willen wij u graag uitgebreid over al deze mogelijkheden informeren.

Deze website is een initiatief van de Vereniging Promotie Langweer.

Over deze website
© DeeEnAa, Online City- en Regiomarketing