Eetcafés

Tapperij & BurgersTapperij&Burgers

Een (h)eerlijk bruin café, met twee formules onder één dak, waar velen die in hun jeugd Langweer hebben aangedaan om te watersporten, goede herinneringen aan hebben! Het gezellige café waar (bijna) alles kon en waar het altijd goed toeven was én nog steeds is!

Buorren 39
8525 EC Langweer
Email: detapperij@ziggo.nl

Visit Langweer

Eetcafé het Wapen van Langweer

Het Wapen van Langweer is een bruine café gelegen in het centrum van Langweer waar ieder mens welkom is voor een hapje en een tapje. Acht jaar geleden zijn Jetze en Gerbrig Heeres gestart in het Wapen van Langweer. Gep is de ster in de keuken en Jetze houdt zich bezig met het organiseren van evenementen.

Bij het Wapen van Langweer kunt ook terecht voor een lunch en diner. De menukaart kunt u o.a. vinden op onze website. Ook is er een mogelijkheid voor catering op locatie. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar onze website.

Buorren 36
8525ED Langweer
Tel: 0513 – 498190
Email: info@wapenvanlangweer.nl
Website: www.wapenvanlangweer.nl

Visit Langweer

Eetcafe de Drie Zwaantjes
 Eetcafé De Drie Zwaantjes

Of er nu behoefte is aan een kopje koffie, lekker koud biertje of gewoon een lekker hapje eten, je kunt altijd bij ons binnen stappen. Er is volop parkeergelegenheid achter het eetcafé.

Tevens hebben wij een verwarmd terras voor de koudere dagen. Het hele jaar door worden er verschillende evenementen georganiseerd. Houd hiervoor onze facebookpagina in de gaten.

Onze bovenzaal geeft ruimte voor vergaderingen, bruiloften, bedrijfsborrels en partijen (100 pers.) met eigen bar en maritieme sfeer. De bovenzaal is ook exclusief af te huren voor groepen en in combinatie met een diner.

Achter ons eetcafé hebben wij een groot terras waar u heerlijk kunt loungen en eventueel ook kunt barbecueën. Het achterterras is voorzien van een bar en diverse zitmogelijkheden.

Achterterras

Buorren 22
8525EC Langweer
Tel: 0513-499171 of 06-24216434
Email: info@driezwaantjes.nl
Website: http://www.driezwaantjes.nl/