Bootcamp


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 11 augustus 2019 tot en met 29 december 2019. De eerstvolgende keer is op 17 november 2019 11:30

  • Locatie: Fitnesspark Langweer
  • Toekomstige data:

Sporten met Yfke op zondagmorgen 

Rennen, bootcampen, push-ups… Wie op zondagochtend langs het fitnessparkje bij het Langweerder strand komt, ziet ze er vast zweten. Een groep enthousiaste dames uit Langweer die er elke week sporten onder begeleiding van Yfke Jellesma 

Les van personal trainer Yfke

Yfke is personal trainer en kwam via David, de oprichter van het fitnessparkje, in Langweer terecht. “We spraken af dat ik de trainingen zou verzorgen zodra er in Friesland een fitnesspark zou komen. Inmiddels zijn dat er al een aantal!” 

SportYf

In Langweer is de belangstelling groot. “We begonnen met een grote groep. Toen werd het wat minder, maar inmiddels is het weer lekker druk. De reclame maken de sporters zelf in het dorp. Ze nemen vaak vriendinnen mee en die blijven hangen.” 

Soms is de groep zo groot, dat niet alle deelnemers op de apparaten in het fitnessparkje kunnen. “Dan neem ik zelf attributen mee, zoals kettlebells. Of we gaan boksen of buikspieren trainen”, vertelt Yfke 

In de winter ging het sporten lekker door. En in de zomer doen ook toeristen mee.We rennen als warming-up vaak even naar de brug.  We doen wat push-ups, een stukje bootcamp en dan naar de apparaten voor een paar korte, maar pittige oefeningen. We pakken alles aan: van balansoefeningen tot krachttraining en cardio. Zo wordt het nooit saai.”  

Deelname is op basis van vrije inloop. Meld je een dag van te voren even aan via Whatsapp, zodat Yfke weet op hoeveel personen ze kan rekenen. In de zomer kunnen kinderen ook meedoen.  

Praktische informatie

Yfke Jellesma
Aanvang: zondagochtend 11.30 uur
Tel. 06-36544108 (voor aanmelding via Whatsapp)
Website:
www.sport-yf.nl
Facebook: Sport-yf 

Meer evenementen in Langweer bezoeken?

Op deze pagina vindt u alle evenementen in en rondom Langweer. We informeren u hierover de evenementen, de datum, tijdstip, plaats en geven een korte introductie of een impressie door middel van een foto.