Hotel

Restaurant Landhotel Legemeerhotel legemeer

Gelegen tussen de Friese meren en pal tegenover de 18-holes golfbaan BurgGolf St. Nicolaasga ligt Landhotel Legemeer-Hampshire Classic. Een karakteristiek 4-sterren hotel waar gastvrijheid en culinair genieten sleutelwoorden zijn. Bij ons voelt u zich meer dan welkom!

De mooie omgeving inspireert.  U kunt eindeloos recreëren, water, bos en karakteristieke dorpjes binnen handbereik. U kunt van alles ondernemen. Op ontdekkingsreis door Friesland, wij wijzen u graag de weg en kunnen diverse uitstapjes voor u organiseren.

Het hotel

Rust, natuur, culinair en sportiviteit zijn kernwoorden. Dit luxe boutique hotel ligt prachtig in het Friese merengebied dicht bij het dorp Sint Nicolaasga. Kom wandelen, fietsen, golfen of watersporten. Tennissen kan op de all weather-baan en zwemmen in het verwarmde buitenbad. De sauna en het zonnige terras bieden ontspanning. De veelgeprezen chef-kok kookt uitsluitend met streekproducten en presenteert iedere avond weer een diner op niveau. Niet voor niets wordt het restaurant aangeprezen in de Lekker en de Michelin gids.

Legemeersterweg 1a
8527DS Legemeer
Tel: 0513 432999
Email: info@landhotel-legemeer.nl
Website: www.logereninfriesland.nl