Hotels

 

Restaurant Landhotel Legemeer

Talrijke meren, uitgestrekte weilanden en pittoreske dorpen. Het natuurschoon in Friesland is overweldigend. Hier komt u echt tot rust!  Vlakbij Langweer vindt u het unieke Landhotel Legemeer – Hampshire Classic, waar u gastvrij ontvangen wordt. Landhotel Legemeer – Hampshire Classic beschikt over 16 royale comfortabele kamers en 5 luxe suites die van alle gemakken zijn  voorzien. Bijna alle kamers beschikken over een eigen terras of balkon. Gedurende de zomermaanden kunt u zwemmen in het verwarmde buitenzwembad. Ontspannen kan eveneens in de sauna en tennisliefhebbers kunnen een balletje slaan op de kunstgras tennisbaan.  Vanuit de open keuken komen overheerlijke geuren, die direct uitnodigen om aan tafel te gaan. Het restaurant heeft u een fantastisch uitzicht over de weilanden en bij mooi weer kunt u dineren op het zonnige terras.

Legemeersterweg 1a
8527DS Legemeer
Tel: 0513 432999
Email: info@landhotel-legemeer.nl
Website: www.logereninfriesland.nl

Visit Langweer

Hotel de Oorsprong

Verscholen op het landgoed “Vegilinbossen” op de overgang van de Friese Wouden, het uitgestrekte merengebied en het glooiende Gaasterland, ligt de voormalige stoeterij “de OORSPRONG”.

Dit karakteristieke gebouw ademt de sfeer van lang vervlogen dagen toen hier nog ruim 60 Friese paarden stonden. Nu is het in gebruik als hotel-restaurant en vergaderaccommodatie. Dit alles in de stijl van toen, maar gecombineerd met het comfort van moderne voorzieningen.

Door haar prachtige ligging in de bossen is “de OORSPRONG” een ideale plek om aan de dagelijkse drukte te ontsnappen en volop te genieten van rust en natuur. Gelegen op minder dan 5 km van de Friese meren biedt “de OORSPRONG” een goede uitvalsbasis voor dagtochtjes tijdens een kort of meerdaags verblijf.

Huisterheide 7
8521 NL Sint Nicolaasga
Tel: 0513 432662
Email: info@hoteldeoorsprong.nl
Website: www.hoteldeoorsprong.nl