Kunst & cultuur

Splinter & de Vosch

Splinter & de vosch is de importeur en officiële vertegenwoordiger van de Bullseye Glass Co. in Nederland en België.

Glasstudio

In onze groothandel hebben we het complete programma op voorraad en in onze glasstudio van 130 m2 bent u van harte welkom om te werken of om een cursus te volgen. Wij leveren aan bedrijven, kunstenaars en particulieren.
Bredyk 1
8525 EP Langweer
Email: info@splinter.nl
Website: www.splinter.nl

Visit Langweer

Bartele Gallery

Hier vindt u vele oude landkaarten en stadsgezichten van Nederland en haar provincies. Er is een bijzonder grote collectie land- en stadskaarten van Friesland. Daarnaast heeft de winkel een uitgebreid prenten assortiment van dieren (bijv. originele paarden Litho’s van Otto Eerelman), planten, klederdrachten en antieke boeken.

Buorren 3
8525 EB Langweer
Email: info@bartelegallery.com
Website:  www.bartelegallery.nl

Visit Langweer
Antiquariaat De Boekensteun

Antiquariaat De Boekensteun is misschien wel de laatst overgebleven tweedehands boekenwinkel in Zuid-West Friesland. Het heeft een breed assortiment, van kunst- tot kinderboeken. Natuurlijk ontbreken boeken over Friesland en watersport niet.

Ook literatuur, poëzie, thrillers, boeken over de tweede wereldoorlog zijn ruim vertegenwoordigd. En, niet in de laatste plaats, is het een gezellige ontmoetingsplaats voor boekenliefhebbers en sneupers.

Openingstijden:

In het laagseizoen (oktober tot en met maart); alleen geopend op Vr. en Za.. April, mei, juni en september; geopend van Do. tot en met Zondag. Juli en aug.; dagelijks geopend. Buiten deze tijden om is het mogelijk om op afspraak de winkel te bezoeken. bel of mail hiervoor ‘de Boekensteun’.

Buorren 24
8525 EC Langweer
Tel: 0513-499023
Email: boekensteun@zonnet.nl

Visit Langweer

Galerie Reinaerde
Bredyk 1
8525 EP Langweer
Tel: 0513 – 85 17 32
Mob: 06 – 220 14 338
Website: www.galerie-reinaerde.nl