Lightcurb

Watersport Langweer

Beleef Langweer op z’n mooist!

Wilt u Langweer bekijken zoals het enkele decennia geleden eruit zag? Dit is uw kans! In Langweer hebben we een aantal gebouwen en straten welke zeker de moeite waard zijn om eens nader te bekijken. Maar het wordt nog leuker, als er een stukje historie over deze gebouwen en straten is te zien en/of te lezen. Met de moderne elektronica is bijna alles mogelijk, zo hebben wij deze zomer voor het eerst iBeacons in ons dorp.

Wat zijn iBeacons?
Dat zijn kleine apparaatjes die een signaaltje uitzenden via bluetooth wat slechts binnen een straal van ongeveer 110 meter te ontvangen is via uw smartphone of tablet.

Bent u nieuwsgierig naar de rijke historie van het dorp? Volg dan het onderstaande stappenplan:

Stap 1: Download de lightcurb app in uw app- of playstore.
Stap 2: Maak een account aan en ontdek de app.
Stap 3: Ga op onderzoekt uit! Op onderstaande plattegrond staat vermeld waar de iBeacons liggen. Wanneer u bij een iBeacon in de buurt komt krijgt u een melding op uw telefoon. Mocht dit te lang duren kunt u in de app rechtsboven in op live klikken.

Wij wensen u veel plezier op uw ontdekkingstocht door Langweer!

Let op! Het is van belang dat bluetooth aan staat om alle informatie via de app te ontvangen. Er wordt gebruik gemaakt van Bluetooth 4.0 LE dit heeft geen impact op de batterijduur van uw telefoon of tablet.

lightcurb