Persoonlijke verzorging

Kwafure

“Kwafure” is het fonetisch geschreven “Coiffure”, het franse woord voor “kapsel”. En dat is waar Karin Ponne graag voor zorgt, een mooi kapsel waar je je goed door voelt!

Maar behalve voor een mooi kapsel kun je bij Kapsalon Kwafure ook terecht voor visagie, het epileren en/of verven van je wenkbrauwen én een heerlijke manicure of het (gel)lakken van je nagels, want sinds 1 maart is er iedere zaterdag een nagelstyliste in de kapsalon aanwezig, Djessica Zwaga.

Om er zeker van te zijn dat we voor iedereen voldoende tijd en aandacht hebben, werken we op afspraak. Je kunt tijdens de openingstijden telefonisch een afspraak maken en via onze website 24 uur per dag 7 dagen per week online!

En je mag natuurlijk altijd even binnen lopen om te kijken of we je meteen kunnen helpen of om een afspraak te maken…

Stevenshoek 13
8525 EK  Langweer
Tel: 0513 – 851758
Email: info@kwafure.nl
Website: http://www.kwafure.nl/

Visit Langweer

Studio De Swan

Voor Huidverzorging en Voetreflex therapie.

In onze studio bieden wij u:

  • Diverse gezichtsbehandelingen en deelbehandelingen. Wij werken met producten die uitsluitend bestaan uit natuurzuivere ingrediënten en geen parabenen, paraffine, parfum of synthetische stoffen bevatten.
  • Voetreflex massages.
    De ontspannende voetmassage is zeer geschikt om lichaam en geest een ‘boost’ te geven. Met de Chinflex (Chinese) massage worden vooral meridianen en meridiaanpunten behandeld. Bent u zwanger en heeft u wat lichamelijke ongemakken, aarzel dan niet en maak snel een afspraak. Des te eerder u van deze klachten af bent des te sneller u weer kunt genieten van uw vakantie.

Voor het maken van een afspraak belt u met 06-51276217. Graag tot ziens!
Pinbetaling is mogelijk!

Appelhof 65
8525 GL  Langweer
Tel: 06-51276217
Website: www.studiodeswan.nl/

Visit Langweer

Kapsalon de Waag

In dit gezellig ingerichte “WAAGGEBOUW” zoeken wij altijd naar een kapsel dat bij u past. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste technieken. Ook voor het bepalen van een nieuwe uitdagende/klassieke kleur kunt u altijd bij ons als kappers terecht.

Stevenshoek 1
8525 EK Langweer
Tel: Sjoukje: 06 15692727 Baukje: 06 12268165
Website: www.sjoukjedehoop.nl