Persoonlijke verzorging

Karin Ponne hair&Beauty

Welkom bij Karin Ponne hair&beauty in Langweer. Graag stel ik mij even voor, ik ben Karin Ponne. Het kappersvak is mijn passie en vooral kleuren en (heren) knippen!

Voorbeelden van mijn werk kun je bekijken in mijn portfolio en natuurlijk via mijn Facebook pagina en Instagram account. Ik wil graag voor iedereen voldoende tijd en aandacht hebben, daarom werk ik op afspraak.

Je kunt tijdens de openingstijden telefonisch een afspraak maken en 24 uur per dag 7 dagen per week online! En je mag natuurlijk altijd even binnen lopen om een afspraak te maken…

Stevenshoek 13
8525 EK  Langweer
Tel: 0513 – 851758
Email: info@kwafure.nl
Website: http://www.kwafure.nl/

Visit Langweer

Studio De Swan

Voor Huidverzorging en Voetreflex therapie.

In onze studio bieden wij u:

  • Diverse gezichtsbehandelingen en deelbehandelingen. Wij werken met producten die uitsluitend bestaan uit natuurzuivere ingrediënten en geen parabenen, paraffine, parfum of synthetische stoffen bevatten.
  • Voetreflex massages.
    De ontspannende voetmassage is zeer geschikt om lichaam en geest een ‘boost’ te geven. Met de Chinflex (Chinese) massage worden vooral meridianen en meridiaanpunten behandeld. Bent u zwanger en heeft u wat lichamelijke ongemakken, aarzel dan niet en maak snel een afspraak. Des te eerder u van deze klachten af bent des te sneller u weer kunt genieten van uw vakantie.

Voor het maken van een afspraak belt u met 06-51276217. Graag tot ziens!
Pinbetaling is mogelijk!

Appelhof 65
8525 GL  Langweer
Tel: 06-51276217
Website: www.studiodeswan.nl/

Visit Langweer

Kapsalon de Waag

In dit gezellig ingerichte “WAAGGEBOUW” zoeken wij altijd naar een kapsel dat bij u past. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste technieken. Ook voor het bepalen van een nieuwe uitdagende/klassieke kleur kunt u altijd bij ons als kappers terecht.

Stevenshoek 1
8525 EK Langweer
Tel: Sjoukje: 06 15692727 Baukje: 06 12268165
Website: www.sjoukjedehoop.nl