Restaurants

Caribisch restaurant Bista Lago

Het restaurant op de haven is omgetoverd tot een professioneel, vrolijk restaurant in Caribische sfeer; het terras is uitgebreid naar 120 zitplaatsen aan het water, in het restaurant is alles vernieuwd en ook uitgebreid naar 75 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten is alles in de vrolijke Caribische sfeer gebracht met mooie kleuren, palmbomen, loungebanken en Caribisch rondhout; een unieke sfeerbeleving!

De kaart biedt voor ieder wat wils: GEWOON LEKKER; met als uitgangspunt standaard heerlijke voor-, hoofd- of nagerechten met een Caribisch tintje. 
SPECIALITEITEN VAN DE CHEFKOK waarmee onze chefkok u verrast met specialiteiten op hoog niveau. Alle prijzen zijn messcherp, de bediening is van 
topniveau en dit geheel maakt Bista Lago tot een uniek restaurant.

De Caribische beleving zowel binnen als buiten, het grote terras rondom aan het water en de luxe loungebanken tussen de palmbomen zullen u verrassen!

Wielenlaan 19
8526 GE Boornzwaag
Tel: 0513 499 998
Email: info@bista-lago.nl
Website: www.bista-lago.nl

Visit Langweer

Brasserie AnderS

Al wandelend door het watersportdorp Langweer ziet u gelijk Brasserie AnderS. Warmte, gezelligheid, de lekkerste broodjes, de beste diners samen met een goede wijn, daar staat de Brasserie AnderS voor. U kunt hier terecht voor een vrijdagmiddagborrel, een kookworkshop, een zakelijke lunch of een vergadering. Exclusief gebruik van het restaurant is mogelijk.

Aan de kinderen is ook gedacht. Speciaal voor de kleintjes is er een speelhoek ingericht. Brasserie AnderS hanteert een “no nonsens” concept, waar gekookt wordt met verse en ambachtelijke producten voor een betaalbare prijs. De brasserie is geopend van maandag tot en met zondag vanaf 10.00 uur. Zowel in de zomer- als in de wintermaanden bent u van harte welkom in Brasserie AnderS.

Buorren 20
8525 EC Langweer
Tel: 0513-852950
Email: info@brasserieanders.nl
Website: www.brasserieanders.nl

Visit Langweer

Recreatieoord De Koevoet

De Koevoet

De Koevoet is

  • 10 sportief ingerichte appartementen in een statige, oude kop-rompboerderij
  • Een sfeervol restaurant met open haard op de voormalige hooizolder
  • Een lunchterras aan de haven, met uitzicht over het meer
  • Verhuur van valken en visboten
  • Een jachthaven met 80 ligplaatsen
  • Een kleine camping met seizoens- en passantenplaatsen

Dit alles prachtig gelegen aan het Koevordermeer, centraal in het Friese Merengebied. Een ideale plek om met uw hele familie of vriendenkring te recreëren, in een appartement, ligplaats in de haven en/of op de camping.

Troelstraweg 17
8524DK Teroele
0513 431685
Email: info@dekoevoet.nl
Website: http://www.dekoevoet.nl/

Visit Langweer

Restaurant Noflik Langwar

Het prachtige Friese woord ‘Noflik’ staat voor: gezellig, knus, gemoedelijk, warm en gastvrij. En dat is precies wat u gaat ervaren bij ons in ‘Noflik Langwar’! Restaurant ‘Noflik Langwar’ is gelegen midden in het mooiste straatje van Friesland, genaamd ‘de Buorren’. Ons prachtige terras midden in het hart van LangwNoflik Langwareer ligt vol in de zon, heeft op verzoek schaduw en kan helemaal overdekt en verwarmd worden.

Geniet van onze koffiespecialiteiten, dagvers gebak of een overheerlijke lunch of diner. Wij koken 100% vers en hebben elke dag aanvoer van regionaal vers vlees en vis. Onze spareribs zijn de lekkerste van Friesland. Kom uzelf overtuigen!

Maar natuurlijk kunt u ook heerlijk bij ons borrelen, b.v. in combinatie met onze ‘Noflike’borrelkaart. Onze bierkaart telt maar liefst 25 soorten genietbier, waaronder b.v. het hemelse Paix Dieu-bier en Karmeliet van de tap.

En is het weer wat minder, kom dan gezellig in ons prachtige huiskamerrestaurant volledig in de ‘Sfeer van Weleer’. Laat u verwennen door heerlijke gerechten, de gastvrije bediening en een prachtige ambiance.

‘Noflik Langwar’ is gevestigd in een monumentaal pand anno 1766 en is 7 dagen per week geopend.
Buorren 29 – 31
8525EC Langweer
Tel: 0513 – 499169
Email: info@nofliklangwar.nl
Website: www.nofliklangwar.nl/

Visit Langweer

Ristorante Pizzeria La Buona Cucina

“In een van de mooiste dorpsstraten van het land vindt u ons Italiaanse restaurant.”

Wellicht bent u bekend met ons restaurant, en anders hopen wij u graag eens te mogen begroeten! La Buona Cucina is klein, gezellig en daardoor een intiem restaurant gelegen in het prachtige watersportdorp Langweer. We doen ons uiterste best het zowel in de zomer als in de winter naar de zin te maken. Hulpvaardigheid, vriendelijkheid, verse producten, een goede prijs-kwaliteitsverhouding, we proberen het allemaal voor u waar te maken. Rest ons nog te zeggen: Graag een tot ziens bij La Buona Cucina!

Buorren 9
8525 EB Langweer
Tel: 0513 – 499795
Email: info@labuonacucina.nl
Website: www.labuonacucina.nl
Visit Langweer

Restaurant Landhotel Legemeer

Talrijke meren, uitgestrekte weilanden en pittoreske dorpen. Het natuurschoon in Friesland is overweldigend. Hier komt u echt tot rust!  Vlakbij Langweer vindt u het unieke Landhotel Legemeer – Hampshire Classic, waar u gastvrij ontvangen wordt. Landhotel Legemeer – Hampshire Classic beschikt over 16 royale comfortabele kamers en 5 luxe suites die van alle gemakken zijn  voorzien. Bijna alle kamers beschikken over een eigen terras of balkon. Gedurende de zomermaanden kunt u zwemmen in het verwarmde buitenzwembad. Ontspannen kan eveneens in de sauna en tennisliefhebbers kunnen een balletje slaan op de kunstgras tennisbaan.  Vanuit de open keuken komen overheerlijke geuren, die direct uitnodigen om aan tafel te gaan. Het restaurant heeft u een fantastisch uitzicht over de weilanden en bij mooi weer kunt u dineren op het zonnige terras.

Legemeersterweg 1a
8527DS Legemeer
Tel: 0513 432999
Email: info@landhotel-legemeer.nl
Website: www.landhotel-legemeer.nl