Vakantiehuizen

Landgoed Eysinga StateEysina state vakantiehuizen

Midden in een prachtige, waterrijke omgeving vindt u vakantiepark Eysinga State. Op het gelijknamige landgoed in Sint Nicolaasga logeert u in een luxe bungalow of chalet. Vanaf het vakantiepark vaart, fietst of wandelt u rechtstreeks naar de meren in de omgeving. Kom naar Eysinga State en ervaar al het moois dat wij – en de provincie Friesland – u te bieden hebben.

Langwarderdyk 4
8521NE Sint Nicolaasga
Tel: 0031 (0)513 431361
Email: info@eysingastate.nl
Website: http://www.eysingastate.nl/

Visit Langweer

Langweerder Molen

In deze prachtige en in 2010 geheel gerenoveerde molen kunt u nu in nostalgische stijl overnachten. Op de grens van Langweer en buurdorp Boornzwaag, staat al sinds 1782 de kenmerkende Langweerder Molen. Voorheen was de molen eigendom van de adellijke familie van Eysinga en had het de belangrijke functie van polder- en roggemolen. In deze unieke en nog werkende molen kunt u nu uw vakantie doorbrengen. De Langweerder Molen: nostalgisch overnachten op een unieke locatie!

Boarnsweachsterdyk 5
8525EA Langweer
0513-498077
Website: http://www.langweerdermolen.nl/

 

Visit Langweer

Villapark Langweer

Een schitterend vakantiepark aan één van de mooiste meren van Friesland. Het merendeel van de bungalows ligt direct aan het water en heeft een eigen aanlegsteiger. Alle bungalows staan op ruime percelen en hebben een parkeerplaats naast de deur. Via een door uzelf bedienbare brug komt u al varend vanuit het park op de Langweerder Wielen. U kunt bij ons ook terecht voor het huren van een valk, sloep of optimist.

Pontdyk 8f
8525 GG Langweer
Tel:0513 499758
Email: info@villaparklangweer.nl
Website: http://www.villaparklangweer.nl/