Winkels

Winkels Langweer

Supermarkt Langweer Dennis en Cecilia

Wij zijn Dennis Elfring en Cecilia Feijen, en wij zijn sinds eind 2014 de nieuwe ondernemers in de supermarkt van het watersport-dorp Langweer. Voorafgaand aan deze nieuwe uitdaging zijn wij beide voor langere tijd werkzaam geweest in de detailhandel. Het runnen van onze eigen winkel was van ons beide al langer een grote ambitie.

Ons assortiment bestaat onder andere uit kruidenierswaren, slijterij waren, een bakkerij met overheerlijke dagverse broodjes en de broden van bakkerij Meinsma uit Balk, souvenirs, speelgoed en een selectie drogisterij artikelen.

Buorren 41
8525 EC Langweer
Tel: 0513-436846
Email: info@supermarktlangweer.nl
Website: www.supermarktlangweer.nl

Visit Langweer

Antiquariaat De Boekensteun

Antiquariaat De Boekensteun is misschien wel de laatst overgebleven tweedehands boekenwinkel in Zuid-West Friesland. Het heeft een breed assortiment, van kunst- tot kinderboeken. Natuurlijk ontbreken boeken over Friesland en watersport niet.

Ook literatuur, poëzie, thrillers, boeken over de tweede wereldoorlog zijn ruim vertegenwoordigd. En, niet in de laatste plaats, is het een gezellige ontmoetingsplaats voor boekenliefhebbers en sneupers.

Openingstijden:
In het laagseizoen (oktober tot en met maart); alleen geopend op Vr. en Za.. April, mei, juni en september; geopend van Do. tot en met Zondag. Juli en aug.; dagelijks geopend. Buiten deze tijden om is het mogelijk om op afspraak de winkel te bezoeken. bel of mail hiervoor ‘de Boekensteun’.

Buorren 24
8525 EC Langweer
Tel: 0513-499023
Email: boekensteun@zonnet.nl

Visit Langweer

Kwaliteitsslagerij Dol

In onze slagerij vindt u een keur aan lekkernijen, waarbij wij de kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. In de eetwinkel kunt u kiezen uit een breed assortiment maaltijden, spareribs, kippen en nog veel meer om lekker warm of koud mee te nemen.

Uiteraard bent u bij ons ook aan het juiste adres voor eerste klas Hollands rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, kalfsvlees en niet te vergeten kippevlees. Daarnaast leveren wij ook gourmet-, steengrill- en fondueschalen en toebehoren. Zomers verzorgen wij graag uw barbecue en ook voor uw catering kunt u bij ons aankloppen.

Buorren 42
8525 ED Langweer
Tel: 0513-499802
Email: info@slagerijdol.nl
Website: www.slagerijdol.nl

Visit Langweer

Buyten aan het meer

Onze kledingwinkels in Langweer, Sneek, Breukelen en Oosterbeek kenmerken zich door een opvallende mix van merken, stoer & eigentijds. Buyten aan de Gracht in Sneek richt zich enkel op de dames. In de andere winkels vindt u ook mannenkleding.

In al onze winkels vindt u de hippe merken van Penn & Ink, Sacks, Closed, Braez en Hunkydory. Het franse merk Hartford is absoluut een aanrader voor de stijlvolle vrouw! Superdry brengt comfortabele sportswear. Ook in de collectie de sportief, klassieke lijn van het merk Woolrich, bekend van de prachtige wintercoats. In het zomerseizoen brengen de Ibiza jurkjes van Aurobelle kleur en sfeer in de collectie.

Ook onze footwearcollectie is uniek. Een uitgebreide collectie Uggs boots and accessoires, de stoere spaanse laarzen van Tony Mora en de hippe en comfortabele snowboots van het canadeese merk Sorel. De tassen zijn van Fab en Antichic, de ceintuurs en armbanden van Noosa amsterdam.

Buorren 43
8525EC Langweer
Tel: 0513 499884
Email: info@debuytenwinkels.nl
Website: www.debuytenwinkels.nl

Visit Langweer

Watertsportwinkel: aan de Kade Watersport

Stevenshoek 15
8525 EK Langweer
Tel:0513 499 000
Email: info@aandekadewatersport.nl

Visit Langweer

Jellesma Vers Triade

Jellesma’s Vers Triade…. Ooit begonnen als “handeltje in aardappelen en groenten”. Vanaf april 2003 uitgegroeid tot een ware Vers speciaalzaak met maar liefst drie kwalitatief zeer goede afdelingen waar zowel groente en frit als vlees en bakkerswaren te koop zijn. De winkel is een lust voor het oog. Alleen om te kijken is deze winkel dus al meer dan een bezoekje waard!

Gaastweg 1c
8521 JA SINT NICOLAASGA
Telefoon: 0513 431430
Website: www.jellesma-verstriade.nl/

Visit Langweer

VVV Langweer

VVV Langweer is onderdeel van VVV de Fryske Marren – Gaasterland. Van Pasen tot eind oktober kunt u bij het VVV-kantoor in Langweer terecht voor al uw vragen over vakantie, recreatie en vrije tijd. De enthousiaste vrijwilligers adviseren u graag! Tips voor een dagje uit, varen, overnachtingsmogelijkheden of op zoek naar een cadeautje? De VVV heeft een groot assortiment van o.a. water- en fietskaarten, diverse mooie routes, Friese souvenirs en diverse cadeaubonnen. In de winterperiode kunt u contact opnemen met de VVV in Joure.

Buorren 26
8525 EC Langweer
Tel: 0513-499100
Email: vvv@langweer.nl
Website: www.vvvlangweer.nl of www.vvvfriesemerengaasterland.nl