19e iepen Frysk othellotoernooi


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 18 juni 2024 tot en met 18 juni 2024. De eerstvolgende keer is op 18 juni 2024 10:00


Het gezelligste othellotoernooi van het jaar in het mooiste dorpje van Friesland! Dit othellooernooi wordt bij droog weer (en dat is het  meestal in Langweer) buiten gespeeld in de straat voor het café “Wapen van Langweer”, Buorren 36. Er wordt gespeeld in een informele setting in een ongedwongen sfeer.

Othello

Start van het toernooi

De eerste ronde begint om 13:00 uur, maar komt u vooral rond 12:00! Bij de entree zit namelijk een prima lunch inbegrepen. U kunt zich dus tot 12:55 aanwezig melden, maar van te voren inschrijven is gewenst. Entree is 3,50 euro voor jeugd en nieuwe spelers en 5 euro voor overige spelers. Voor dit geldt krijgt u een heerlijke lunch met een kopje soep en een broodje kroket of anders en een drankje naar keuze. Uiteraard bent u al eerder welkom om alvast even een potje te oefenen!

Aantal rondes en puntverdeling

Iedereen speelt 6 ronden mee, niemand valt af. Iedere ronde word je tegen (ongeveer) gelijkwaardige tegenstanders ingedeeld. Dit toernooi is toegankelijk voor iedereen! U hoeft dus niet per se ervaring te hebben. Gevorderde spelers zijn graag bereid de regels en basistacktiek uit te leggen. Elke deelnemer krijgt 1 punt voor de Nederlandse ranglijst, of je nu wint of laatste wordt.

Othello

Hoeveel kost de deelname?

Jeugd en nieuwe spelers: 3,50 euro
Overige spelers: 5,00 euro
Vragen, opmerkingen of inschrijvingen graag e-mailen naar info@othello.nl.

Locatie evenement

Het Wapen van Langweer
Buorren 36
8525 ED Langweer

Meer evenementen in Langweer bezoeken?

Op deze pagina vindt u alle evenementen in en rondom Langweer. We informeren u hierover de evenementen, de datum, tijdstip, plaats en geven een korte introductie of een impressie door middel van een foto.