Langweer Cold Race


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 11 november 2022 tot en met 13 november 2022. De eerstvolgende keer is op 11 november 2022

  • Locatie: Langweerderwielen
  • Toekomstige data:

De gezelligste afsluiting van het zeilseizoen: de langweer cold race. Met vier vrienden in een gereed liggende Polyvalk lekker zeilen en genieten van de laatste mooie maar koude dagen van het jaar!

De Langweer Cold Race vindt plaats op zaterdag  12 en zondag 13 november as. Loting is vrijdagavond 11 november 2022 in het Wapen van Langweer. Er worden vele korte races gezeild in elke keer weer een andere Polyvalk met als resultaat dat het beste zeilteam wint. Meer informatie: www.langweercoldrace.org/

Uniek is dat de twee cafés van Langweer gastheer zijn en dat de organisatie in handen is van Sailservice. Zij nemen o.a. de Eredivisie Zeilen, Delta Lloyd Regatta en vele EK’s en WK’s voor haar rekening . Serieus zeilen derhalve onder ongetwijfeld zware omstandigheden gecombineerd met veel gezelligheid zorgen voor een unieke sfeer waar Langweer bekend omstaat.

Meer evenementen in Langweer bezoeken?

Op deze pagina vindt u alle evenementen in en rondom Langweer. We informeren u hierover de evenementen, de datum, tijdstip, plaats en geven een korte introductie of een impressie door middel van een foto.