Zomerconcert


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 24 juni 2023


Het Interkerkelijk Koor telt 26 leden. Zij komen uit Langweer en wijde omgeving. Het koor is aangesloten bij de KCZB. Het koor treedt elk jaar op met een voorjaarsconcert. Een hoogtepunt is het sfeervolle Kerstconcert in de Langweerder kerk die voor deze gelegenheid verlicht wordt door kaarsen.

Zomerconcert

Op zaterdagavond 24 juni om 19:45 uur  en zondagmiddag 25 juni 14:30 uur wordt er in de Boerderij van Fam. Kreek, (vh Nijpels) op Dijken 2 een zomerconcert gegeven.

Het Interkerkelijk Koor Langweer onder leiding van Ludwin Hiemstra zal u een kleurrrijke programma verzorgen.  Uiteraard is er een muzikale ondersteuning die verleend wordt door: Paul Horjus – Piona en zang en Klarinet Quintet

Muziek uit de 16de eeuw van Bach, Händel, Purcell en Rutter naar: Pocahontas en True Colours
van Cindy Lauper tot aan: ‘From the time you say goodbye’…

Kaarten kunt u bestellen per mail kaarten@koorlangweer.nl  of verkrijgbaar bij de Bakkerij Langweer (vanaf 22 mei). Entree € 10,00 p.p. (tot 16 jaar gratis)

neem gerust een kijkje op de website; http://www.koorlangweer.nl

Meer evenementen in Langweer bezoeken?

Op deze pagina vindt u alle evenementen in en rondom Langweer. We informeren u hierover de evenementen, de datum, tijdstip, plaats en geven een korte introductie of een impressie door middel van een foto.