Amsterdamse dag


Evenementgegevens


Op zaterdag 19 juni 2021 vanaf 10:00 organiseert de Vereniging voor Volksvermaken Langweer  de jaarlijkse Amsterdamse dag.

Traditiegetrouw vindt dit evenement elk jaar op de derde zaterdag van juni plaats. Het centrum van Langweer wordt omgetoverd tot een gezellige markt voor jong en oud.

Wat mag u van deze dag verwachten? 

Het inmiddels bekende draaiend rad, waar weer leuke prijzen mee zijn te winnen.Voor de kleintjes de bekende kleedjesmarkt. De gezelligheid zal worden ondersteund door muziek.

Ook dit jaar is de kofferbak verkoop in de Bourren!

Heeft u net uw zolder opgeruimd of zoekt u een goede reden om dit te doen?  Schrijf u dan snel in voor deze kofferbak verkoop. U hoeft geen dure kraam te huren maar verkoopt uw spullen zo vanuit de kofferbak van uw auto! Voor leden van de Vereniging van Volksvermaken  slechts € 5,- en niet leden betalen € 10,- Opgeven kan via info@volksvermaken-langweer.nl. Wees er snel bij, want vol=vol

Amsterdamsedag

Wilt u graag een kraam op de Amsterdamse dag, kijk dan op https://wildro.nl/braderie-jaarmarkt-centrum-langweer/

Midzomeravondconcert

Naast de traditionele Amsterdamse dag organiseren we ook al jaren het midzomeravondconcert op de avond van de Amsterdamse dag.

Meer evenementen in Langweer bezoeken?

Op deze pagina vindt u alle evenementen in en rondom Langweer. We informeren u hierover de evenementen, de datum, tijdstip, plaats en geven een korte introductie of een impressie door middel van een foto.