Bootverhuur

YACHTCENTER LANGWEER

yachtcenter

Welkom bij Yachtcenter Langweer, het adres waar u elektrische boten kunt huren voor uw
onvergetelijke vaarvakantie! Uniek in Friesland zijn onze 8 “house-boats” die volledig elektrisch zijn aangedreven. Met deze boten kunt u onbeperkt door Friesland varen, zonder dat u het milieu belast. Het elektrisch varen is goed voor het milieu en onze toekomst, maar het is ook voor u zelf heerlijk genieten.

Laat u overtuigen door een heerlijke vaarvakantie door Friesland in onze house-boats, waarin
u niets anders hoort dan het gekabbel van water tegen de boot, fluitende vogels en kwakende
eenden. Wij bieden u deze unieke beleving voor een onvergetelijke vakantie. De “house-boats”
variëren in grootte van 2 tot 10 personen en zijn voorzien van alle comfort en luxe.

Pontdyk 8c
8525 GG Langweer
Tel: 0513-417251
Email: info@yachtcenterlangweer.nl
Website: www.yachtcenterlangweer.nl

Visit Langweer

Bootverhuur de Schakel

Ons bedrijf kent een heel persoonlijke en klantgerichte manier van werken. Alle huurders die u voorgegaan zijn kenmerken ons als een “klein maar goed bedrijf met heel veel mogelijkheden”.
En zegt u nu zelf: wat hoeven wij daar dan nog zelf aan toe te voegen?

Veel klanten van ons komen meerdere malen per jaar terug om gebruik te maken van onze boten. Ook kennen we veel klanten die in groepsarrangement komen.

Postadres: Foekjesteech 20
8525EH Langweer
Tel: 0513 499703 b.g.g. 06 50444335
Email: info@bootverhuurdeschakel.nl
Website: www.bootverhuurdeschakel.nl

Visit Langweer

Recreatieoord De Koevoet

De Koevoet is:

  • 10 sportief ingerichte appartementen in een statige, oude kop-rompboerderij
  • Een sfeervol restaurant met open haard op de voormalige hooizolder
  • Een lunchterras aan de haven, met uitzicht over het meer
  • Verhuur van valken en visboten
  • Een jachthaven met 80 ligplaatsen
  • Een kleine camping met seizoens- en passantenplaatsenDe Koevoet

Dit alles prachtig gelegen aan het Koevordermeer, centraal in het Friese Merengebied. Een ideale plek om met uw hele familie of vriendenkring te recreëren, in een appartement, ligplaats in de haven en/of op de camping.

Wij heten u graag welkom!

 

Troelstraweg 17
8524DK Teroele
0513 431685
Email: info@dekoevoet.nl
Website: www.dekoevoet.nl

Visit Langweer

Marina Noel Langweer

Langweer is een van de meest populaire watersportdorpen van Friesland. Wie kent het niet als bijna verplichte aanlegplaats tijdens de Valk zeilcursus uit onze jongere jaren of van het het Skutsjesilen. De verhuur van zeiljachten vanuit onze Marina geeft het gevoel dat er “altijd iets te doen is”, zonder dat de rust hierdoor in het gedrang komt. Het huren van een schip bij ons is dan ook vaak de opstap naar de aanschaf van een eigen droomjacht…

Pontdijk 8c
8525 GG Langweer
Tel.: 0653977707
Email: info@noel-watersport.nl
Website: www.noel-watersport.nl

Visit Langweer

Langweerder Sloep

Het leven gaat een stukje langzamer in een Langweerder Sloep. Water, natuur, rust; dé ingrediënten voor een ontspannen dag op het water. Heerlijk genieten van de omgeving en het gezelschap.

Het zeer centraal gelegen Langweer is de basis voor onvergetelijke vaartochten. In een mum van tijd vaar je via de Langweerder Wielen de Goïngarijpster Poelen en het Sneekermeer op. Vanaf daar kan een lange tocht worden gemaakt door Sneek en IJlst en via het Heegermeer zijn de langgerekte Fluessen te bereiken. Sloepvaren is een belevenis apart: het is stoer en comfortabel. De Langweerder Sloep biedt ruimte en comfort voor een dagje varen met familie en vrienden (2 – 12 personen), maar is ook geschikt voor meerdaagse tochten. Er zijn verschillende modellen te huur bij Langweerder Sloep.

Pontdyk 8f
8525GG Langweer
Tel: 0513 499010
Email: info@langweerdersloep.nl
Website: www.langweerdersloep.nl

Visit Langweer

Sailingcenter Langweer

Aan de Pontdyk 8c vindt u de gezelligste jachthaven van Friesland. Vanaf deze locatie verhuren wij allerhande zeiljachten. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor de huur van een Polyvalk, maar daarnaast hebben wij ook een groot aanbod aan kajuitzeiljachten. Wij verhuren de volgende kajuitzeiljachten: Sportina 680, Sportina 25, New Classic 700, New Classic 850, Sun Classic 800, Delphia 29, 31 en 33, Feeling 32, 36, 39 en 44, Hunter 25, 27, 31 en 41 en de Bavaria 32.

Voor een dagje uit met familie, vrienden of collega’s kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Wij kunnen een geheel verzorgd dagje uit voor u regelen. Zo kunt u bijvoorbeeld een aantal Polyvalken huren inclusief een geheel verzorgde lunch in de vorm van een picknick en een barbecue als afsluiting van een gezellige dag op de Friese meren.

Naast verhuur van zeiljachten en het verzorgen van arrangementen kunt u ook bij ons terecht voor winterstalling en onderhoud van uw boot. Ook de aankoop of verkoop van uw boot behoort tot de mogelijkheden. Zelf zijn wij importeur van de Sportina en New Classic zeiljachten, maar voor andere merken kunt u ook bij ons terecht.

Pontdijk 8C
8525GG Langweer
Tel: 0513 412052
Email: info@sailingcenter.nl
Website: www.sailingcenter.nl

Visit Langweer

De Hoek Watersport

Welkom bij ‘De Hoek Watersport’. Ons familiebedrijf is gevestigd in het hart van de Friese Meren, in Dijken, nabij het watersportdorp Langweer. Friesland is een prachtige, waterrijke provincie. En hoe kunt u dat nu beter ontdekken dan vanaf het water. Wij verhuren luxe en comfortabele motorjachten voor een ieder die een vakantie wil doorbrengen op de Friese meren of daarbuiten of u nu met z’n tweeën bent, met u gezin of met vrienden of familie. Voor de huur van onze motorjachten heeft u geen vaarbewijs nodig.

Vrijwel al onze motorjachten hebben aan boord: een koelkast, televisie, radio, verwarming, stromend water, toilet en douche. Huisdieren zijn, in overleg, toegestaan aan boord. Hiervoor vragen wij wel een extra vergoeding.

Dijken 1
8528 DT Langweer
Tel: 0513-499116
Email: info@dehoekwatersport.nl
Website: www.dehoekwatersport.nl

Visit Langweer

DE SLOEP FAN FRYSLÂN

Een middag varen met vrienden of familie? Of een bedrijfsfeest organiseren? Van een gezellige borrel tot een compleet verzorgde BBQ of tapas aan boord, wij regelen het. Iedere vaart is af te stemmen op jouw speciale wensen. Door onze locatie, direct aan de Langweerder Wielen, ontstaat er een diversiteit aan mogelijkheden. Wij stellen graag een arrangement op maat samen.

Het verhaal van Dé Sloep fan Fryslân begon eind 2013, toen we de kans kregen een grote reddingssloep op de kop te tikken. Dé Sloep fan Fryslân diende vroeger als reddingssloep van ‘Fort Rosalie’, een aanvullings- en bevoorradingsschip van de Britse Marine. Dit maakt de beleving van het sloepvaren extra uniek.

Dé Sloep fan Fryslân kent dus een rijke, zeewaardige geschiedenis. Als één van de reddingssloepen van de RFA Fort Rosalie heeft ze haar diensten volop bewezen. Door de inzet van het moederschip in diverse conflictgebieden en bij verscheidene reddings- en assisterende operaties heeft de sloep al veel van de wereld gezien.

In 2014 is de sloep volledig gerestaureerd. Een deel van de authentieke uitstraling van de sloep moest uiteraard bewaard blijven, maar er moesten ook een aantal aanpassingen gedaan worden. Zo is er een nieuwe motor ingebouwd en is een hekschroef geplaatst om de sloep gemakkelijker manoeuvreerbaar te maken. Ook zijn er comfortabele loungebanken geplaatst en is de sloep voorzien van koelkasten.

Op Dé Sloep fan Fryslân komen meerdere werelden samen. Het roemruchte verleden van de reddingssloep, de beleving van het Friese Merengebied én een luxe (culinaire) ambiance. En dat allemaal terwijl je vaart! ”

Pontdyk 8F
8525 GG Langweer
Tel: 0513 499010
Email: info@desloepfanfryslan.nl
Website: www.desloepfanfryslan.nl