Bootonderhoud

Sloepen Service Friesland

“Varen is een “totaalbeleving”

Een van de belangrijkste voorwaarden om optimaal van varen te kunnen genieten is dat uw boot betrouwbaar en veilig is. Uw boot hoort in een goede conditie te zijn en te blijven. Het is van belang dat u kunt vertrouwen op een betrouwbare partner die u helpt, meedenkt en advies geeft over het (preventief) onderhoud van uw boot. Reparaties en installaties hoort allemaal bij het boot onderhoud en dit voeren wij dan ook graag voor u uit.

We zijn gespecialiseerd in sloepen, vletten, tenders en cabin sloepen, ook andere boottypen draaien we onze hand niet voor om. U wilt het liefst jarenlang kunnen genieten van uw bezit. Met name in de winter is een veilige opslag gewenst. Ook op dit terrein kunnen we u van dienst zijn in onze vorst en vocht vrije.

Bent u niet meer geheel tevreden over uw schip dan kunnen we ook voor u een refit in onze moderne werkplaats naar uw wensen verzorgen. Zelfs de bouw van een geheel nieuw schip bestaat bij ons tot de mogelijkheden.

Doumastate 1c
8525 HA LANGWEER
Telefoonnummer: 06-55848028
Email: info@sloepenservicefriesland.nl
Website: www.sloepenservicefriesland.nl

Visit Langweer

BOOI Brothers

Reeds vele jaren waren Theun. Sipke en Rolf actief in de motocross onder de naam Booi Brothers MX-Team. Toen in 2000 een eigen watersportbedrijf werd gestart was het vinden van een naam geen probleem. Booi Brothers Watersport was een feit. Er werd gestart met onderhoud aan boten, schilderen en motoronderhoud. In de afgelopen jaren zijn de werkzaamheden uitgebouwd tot bijna alles wat je aan een boot kunt verbouwen.

En we beperken ons niet alleen tot watersport maar zijn ook actief in de camperbouw. In 2005 hebben we naast ons bestaande werkplaats nog een stal I ingloods gebouwd.

Doumastate 10
8525 HA LANGWEER
Telefoonnummer: 0513 498115
Email: booibrothers@ziggo.nl
Website: www.booibrothers.nl

Visit Langweer

Jachtservice de Leeuw

Jachtservice de Leeuw is een dynamisch bedrijf dat zich al meer dan 15 jaar bezig houdt met het onderhouden en repareren van schepen, van groot tot klein.

Net als uw auto heeft ook u schip ieder jaar het nodige onderhoud nodig. Daarbij kunt u denken
aan een jaarbeurt voor uw scheepsmotor, het klaar maken voor de winter en het klaarmaken voor het vaarseizoen. Vele jachteigenaren kunnen dit (deels) zelf. Anderen zijn aangewezen op onderhoudsbedrijf. Dankzij de jarenlange ervaring van Jachtservice de Leeuw is onderhoud aan vrijwel alle type scheepsmotoren (zowel binnenboord als buitenboord motoren) mogelijk.

Veel jachteigenaren denken dat hun jacht geen regulier onderhoud nodig heeft. Regulier bootonderhoud voorkomt dat u voor verrassingen komt te staan tijdens uw vaartocht.

Pontdijk 8f
8528 GG Dijken
Tel: 06 51968301
Email: info@jachtservicedeleeuw.nl
Website: www.jachtservicedeleeuw.nl

Visit Langweer

Sailingcenter Langweer

Aan de Pontdyk 8c vindt u de gezelligste jachthaven van Friesland. Vanaf deze locatie verhuren wij allerhande zeiljachten. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor de huur van een Polyvalk, maar daarnaast hebben wij ook een groot aanbod aan kajuitzeiljachten. Wij verhuren de volgende kajuitzeiljachten: Sportina 680, Sportina 25, New Classic 700, New Classic 850, Sun Classic 800, Delphia 29, 31 en 33, Feeling 32, 36, 39 en 44, Hunter 25, 27, 31 en 41 en de Bavaria 32.

Naast verhuur van zeiljachten en het verzorgen van arrangementen kunt u ook bij ons terecht voor winterstalling en onderhoud van uw boot. Ook de aankoop of verkoop van uw boot behoort tot de mogelijkheden. Zelf zijn wij importeur van de Sportina en New Classic zeiljachten, maar voor andere merken kunt u ook bij ons terecht.

Pontdijk 8C
8525 GG Langweer
Tel: 0513 412052
Email: info@sailingcenter.nl
Website: www.sailingcenter.nl

Visit Langweer

Twirre Watersport

De Twirre Watersport, gevestigd in het watersportdorp Langweer, is een full-service provider van al uw watersportbehoeften.

Naast de traditionele ligplaatsen (tot 12 meter) in onze jachthaven bieden wij diverse diensten die het u makkelijker maken om uw boot te onderhouden. Door gebruik te maken van onze diensten bent u in de eerste plaats verzekerd van top kwaliteit die garant staat voor bescherming van uw boot en in de tweede plaats houdt u zelf meer tijd over om te genieten van uw vaartuig door de werkzaamheden over te laten aan de specialist.

Pontdyk 8F
8525 GG Langweer
Tel: 0513 499010
Email: info@twirre.nl
Website: www.twirre.nl