Overige bedrijvigheid

HR Timmerwerken

Voor nieuwbouw, verbouw en onderhoud kunt u terecht bij HR Timmerwerken. Voor alle voorkomende werkzaamheden.
We gaan graag in gesprek wat we voor de klant kunnen betekenen. Samen met de klant bouwen naar het eindresultaat.

Doumastate 1
8525 HA LANGWEER
Tel: 06-46760787
Email: herman_roffel@hotmail.com
Website: www.facebook.com/HRTimmerwerken
Visit Langweer

Het Kandoor

Op zoek naar een geschikte vergader- of werkruimte? Het KanDoor is geschikt voor  vergaderingen, kleine bijeenkomsten, trainingen en workshops tot 10 personen. Tevens is de ruimte ook geschikt voor 1 op 1 gesprekken of als (stilte)werkplek

De ruimte is per uur, dagdeel of dag te huur. Prijzen zijn incl. koffie/thee en btw. Het KanDoor is geopend van maandag t/m zaterdag. Ook in de avonduren.

Doumastate 1
8525 HA LANGWEER
Tel: 06-49793557
E-mail:  info@hetkandoor.nl
Website: www.hetkandoor.nl

Visit Langweer

Klusjesman Langweer

Heeft u klusjes die maar blijven liggen omdat u het te druk heeft of zelf niet zo handig bent?
Tegen een vriendelijk tarief kan deze klusjesman u van dienst zijn bij vele (kleine) klusjes!

Over de klusjesman
Mijn naam is Tjeerd van Dijk en na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de bouw als metselaar, timmerman en montagemedewerker, ben ik in november 2016 voor mezelf begonnen als klusjesman.

Welke klusjes?
Er zijn veel klusjes waarbij ik u van dienst kan zijn zoals kleine timmer – en metselwerkzaamheden, schilderklusjes maar ook grof vuil afvoeren of uw terras schoonspuiten. Kijk voor het overzicht op mijn website: www.klusjesmanlangweer.nl

Stevenshoek 13
8525 EK  LANGWEER
Tel: 06-29586268
E-mail: info@klusjesmanlangweer.nl
Website: www.klusjesmanlangweer.nl

Visit Langweer

Ballonclub.nl

Wij verzorgen ballonvaarten voor gasten. Ballonclub.nlBallonvaren is onze hobby, wij doen niets liever. Hierdoor weet u zeker dat u de tocht van uw leven krijgt.

Ballonvaren is reizen zonder doel. We zijn afhankelijk van de wind en kunnen alleen met de wind mee varen. Hierdoor is een ballonvaart ook niet te plannen. Wat we wel kunnen doen is een datum afspreken waarop we in principe gaan ballonvaren.

Per vaart kunnen er maximaal 5 passagiers mee. Dit omdat wij met kleine ballons varen. U geniet van de rust tijdens de vaart. Tijdens de vaart is er wel alle gelegenheid voor het stellen van vragen aan de piloot. Indien u met een grotere groep tegelijk wilt varen worden er meerdere ballons tegelijk ingezet. Op de dag die we afgesproken hebben gaan we kijken of het weer geschikt is voor een prachtige ballonvaart. Hierbij houden we niet alleen rekening met de theoretische geschiktheid van het weer, ook het uitzicht en uw plezier zijn bij onze beslissing belangrijk. Als het weer niet geschikt is, dan maken we een nieuwe afspraak voor de tocht.

Neem gerust eens contact op met piloot Folkert de Hoop voor meer informatie. Hij kan u alles vertellen over ballonvaren en de prachtige belevenissen tijdens het uitvoeren van deze hele mooie hobby. Wilt u een ballonvaart boeken? Klik dan hier.

Hollandiastraat 65
8517 HD  SCHARSTERBRUG
Telefoonnummer: 0513-416718
Email: info@ballonclub.nl
Website: http://ballonclub.nl/
Youtube: www.youtube.com/hollandiaballooning

Visit Langweer

MKB Administraties en Lonen

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Langweer en omstreken? Heeft u een goede, betrouwbare en betaalbare administrateur of belastingadviseur nodig, dan bent u bij ons aan het juiste adres. MKB Administraties & Lonen is gevestigd in het Friese dorp Langweer en staat altijd voor u klaar. Doordat onze opzet kleinschalig is, kunnen we de kosten laag houden en toch zorg dragen voor een goed persoonlijk contact.

Wij zijn een persoonlijke organisatie en zijn betrokken bij alle levensfasen van onze klanten om hierbij passend advies te geven. Onze klanten vinden een langdurige relatie prettig en kiezen voor alle gemak onder één dak.

Heeft u vragen of wilt u verdere informatie over ons? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Oasingaleane 3
8525 EL LANGWEER
Email: info@mkb-lonen.nl
Website: www.mkb-lonen.nl

Visit Langweer

Amennis Trading

Amennis Trading is een ervaren importeur en groothandel op het gebied van seizoens-, decoratie- en cadeau artikelen uit China. Door jarenlange ervaring met de handel in China levert de onderneming een goed prijs- kwaliteitsverhouding. Amennis Trading wil op basis van een nauwkeurig advies, snelle levering en uitgebreid aanbod een toegevoegde waarde zijn voor haar klanten. Innovatie is daarbij onmisbaar!

Het grootste deel van het assortiment bij Amennis Trading bestaat de laatste jaren vooral uit kerst artikelen. Alles van kerstballen tot kerstverlichting, van kerstbomen tot decoratiemateriaal. Grotendeels van een eigen en uniek label en volledig volgens de nieuwste trend. Naast het vaste assortiment is Amennis Trading ook gespecialiseerd in ‘op-maat’ gemaakte artikelen.

Molenkap 6
8521 MH SINT NICOLAASGA
Email: Contactformulier website
Website: www.amennis.nl

Visit Langweer

Sellacq Holland

SELLACQ-Holland is totaalleverancier in kaarsen- en zeepmakers benodigdheden. Het handelsbedrijf levert alle benodigdheden voor het maken van kaarsen en zeep op ambachtelijke wijze, handmatig of in een geautomatiseerd productieproces. Van pit tot kaars, van vloeibaar tot vaste zeep, bij SELLACQ-Holland vindt u het complete programma.

Vanuit Joure worden klanten in binnen- en buitenland bediend. Het klantenbestand bestaat grotendeels uit Dag Activiteiten Centra binnen de gezondheidszorg, kleine ambachtelijke productiebedrijven en aan iedereen die paraffine en zeepgrondstoffen verwerkt.

Nipkowweg 11
8501 XH JOURE
Telefoonnummer: 0513 – 499 657
Email: info@sellacq-holland.nl
Website: www.sellacq-holland.nl

Visit Langweer

Brinksma Timmer en Klussenbedrijf

Persoonlijk, gedreven en vakmanschap dat zijn de kenmerken van Timmer & Klusbedrijf Brinksma. Met enthousiasme kunnen wij u helpen met verbouw, onderhoud, nieuwbouw en alle andere voorkomende werkzaamheden. Bijna alles is mogelijk en kan naar uw wens op maat worden gemaakt.

Door rechtstreeks contact en korte lijnen maken wij voor u het eindresultaat dat u voor ogen heeft.
Op deze website vindt u informatie over ons bedrijf, de werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten en de projecten die wij al gerealiseerd hebben. Wij staan u graag te woord om alle mogelijkheden met u te bespreken.

Lyts Dykje 50
8525 GD LANGWEER
Telefoonnummer: 06-22709562
Email: info@pabrinksma.nl
Website: www.pabrinksma.nl

Visit Langweer

Installatiebedrijf Potijk

Installatiebedrijf Hans Potijk is een allround installatiebedrijf, gespecialiseerd in centrale verwarming, dak- en zinkwerken, elektra, gas, koeling, sanitair en water. In onze winkel/magazijn kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met de installatiebranche. Tevens verkopen wij gasflessen en toebehoren alsmede huishoudelijke artikelen.

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van al het installatiewerk, het geheel van leidingen en apparatuur, dat er voor zorgt dat u kunt koken, douchen, uw huis kunt verwarmen en koelen en dat het regenwater buiten blijft.

Doumastate 14
8525 HA Langweer
Tel: 0031(0)513 499344
Email: info@hanspotijk.nl
Website: www.hanspotijk.nl

Visit Langweer

Kramer AV

Kramer AV levert bijna alles op het gebied van beeld, licht en geluid. Kramer AV is werkzaam in Friesland, Groningen, Drenthe, tot Utrecht, Amsterdam kortom heel Nederland.

Tevens verzorgt Kramer AV ook het licht en geluid + technische ondersteuning van bands en DJ’s. Ook kunt U bij ons terecht voor een beurs stand of een drive in show zoals: bruiloft, après ski, school feest, 80s & 90s, bedrijfsfeest of gewoon een eigen show naar wens. Onze zeer professionele ervaren dj`s zullen van elk feest een knallende show maken!

Efterom 12
8525 EJ Langweer
Tel: 0513-412274 / 06-27462110
Email: info@kramerav.nl
Website: www.kramerav.nl

Visit Langweer

Administratiekantoor Brinksma

Administratiekantoor Brinksma is sinds 1976 een begrip in Langweer e.o. voor het MKB en particulieren. Werkzaamheden waarmee wij u van dienst kunnen zijn: Verzorgen aangifte inkomstenbelasting (ook voor particulieren), Verzorgen aangifte omzetbelasting, Inboeken financiële administratie, Verzorgen jaarrekening bedrijven, Verzorgen aangifte vennootschapsbelasting, Verzorgen salarisadministratie, Financieringsaanvragen, Ondernemingsplannen, Bedrijfsovernames, Werkzaamheden voor vereniging van eigenaren, en ondersteuning voor startende ondernemers.

Bredyk 9
8525EP Langweer
Tel: 0513 499300
Email: info@brinksma.org
Website: www.brinksma.org