Eten

Restaurants
Lunchen en dineren in Friesland doe je in de restaurants van Langweer.

Langweer biedt meerdere eetgelegenheden om een hapje of een drankje te eten. Wilt u graag lunchen of dineren in Langweer? Hieronder vindt u alle informatie over alle mogelijkheden.

Langweer staat bekend om zijn terrassen in de sfeervolle hoofdstraat, de prima restaurants en eetgelegenheden en de altijd gezellige cafés. Maar ook buiten Langweer zijn er ideale gelegenheden om onder het genot van een hapje en drankje tot rust te komen.

Visit Langweer

’t Jagertje

Op zoek naar een culinaire beleving? Laat je verassen door klassieke gerechten met een twist, je verwarmen door de huiselijke sfeer én… laat je verleiden, door ’t Jagertje.

’t Jagertje serveert verrassende smaakcreaties. Door onze eerlijke, verse, ambachtelijke vlees- en visgerechten en de warme, huiselijke sfeer beleef je een complete ervaring van verleiding en verrassing in het kleine, maar gezellige centrum van het dorp Langweer.

Laat je verleiden. En dat kan binnen of buiten. Naast onze diverse tafels en bar in het restaurant, hebben wij ook een overdekt terras waar je terecht kunt voor diner of aperitief. Laat je verleiden door één van onze zitjes.

Buorren 7
8525 EB Langweer
Tel: 0513-499297
Email: info@jagertje-langweer.nl
Website: www.jagertje-langweer.nl

Visit Langweer

Noflik langwar

Restaurants

Stap binnen in de tijd van toen, een tijd van nostalgie, een beddenpan en ouderwetse gezelligheid. Schuif aan in het interieur van lang vervlogen tijden en geniet van gerechten uit “beppe’s” tijd.

U bent van harte welkom om bij ons uw bruiloftsfeest, familiefeest of bedrijfsfeest te houden. In de sfeervolle en warme ambiance van Noflik Langwar kunt u met een intiem gezelschap een heerlijke dag beleven. Kijk voor meer informatie op onze website: www.nofliklangwar.nl

Buorren 31
8525 EC Langweer
Tel: 0513-499169
Email: info@nofliklangwar.nl
Website: www.nofliklangwar.nl

Visit Langweer

Brasserie AnderS

Al wandelend door het watersportdorp Langweer ziet u gelijk Brasserie AnderS. Warmte, gezelligheid, de lekkerste broodjes, de beste diners samen met een goede wijn, daar staat de Brasserie AnderS voor. U kunt hier terecht voor een vrijdagmiddagborrel, een kookworkshop, een zakelijke lunch of een vergadering. Exclusief gebruik van het restaurant is mogelijk.Restaurants

Aan de kinderen is ook gedacht. Speciaal voor de kleintjes is er een speelhoek ingericht. Brasserie AnderS hanteert een “no nonsens” concept, waar gekookt wordt met verse en ambachtelijke producten voor een betaalbare prijs. De brasserie is geopend van maandag tot en met zondag vanaf 10.00 uur. Zowel in de zomer- als in de wintermaanden bent u van harte welkom in Brasserie AnderS. restaurants

Buorren 20
8525 EC Langweer
Tel: 0513-852950
Email: info@brasserieanders.nl
Website: www.brasserieanders.nl

Visit Langweer

Recreatieoord De Koevoet

Restaurants

Kom genieten van onze beroemde spareribs, een heerlijke (kaas)fondue of een knapperige maaltijdsalade. Of van een koud biertje met een portie bitterballen…

Op de voormalige hooizolder van de boerderij is ons sfeervolle restaurant ingericht, met de grote ronde open haard als middelpunt. Onze chefkok maakt graag een heerlijk diner voor u klaar.

U kunt hier genieten van een drankje, spelletjes doen en uw ervaringen van de dag delen met andere gasten. Ook staat er een piano: pianomuziek zorgt regelmatig voor een muzikale omlijsting. Muzikanten zijn van harte welkom. Op die manier ontstaan er vaak bijzonder leuke avonden, waar menig gast goede herinneringen aan overhoudt

Troelstraweg 17
8524DK Teroele
0513 431685
Email: info@dekoevoet.nl
Website: http://www.dekoevoet.nl/

Visit Langweer

Ristorante Pizzeria La Buona Cucina

“In een van de mooiste dorpsstraten van het land vindt u ons Italiaanse restaurant.”

Wellicht bent u bekend met ons restaurant, en anders hopen wij u graag eens te mogen begroeten! La Buona Cucina is klein, gezellig en daardoor een intiem restaurant gelegen in het prachtige watersportdorp Langweer. We doen ons uiterste best het zowel in de zomer als in de winter naar de zin te maken. Hulpvaardigheid, vriendelijkheid, verse producten, een goede prijs-kwaliteitsverhouding, we proberen het allemaal voor u waar te maken. Rest ons nog te zeggen: Graag een tot ziens bij La Buona Cucina! restaurants

Buorren 9
8525 EB Langweer
Tel: 0513 – 499795
Email: info@labuonacucina.nl
Website: www.labuonacucina.nl
Visit Langweer

Restaurant Landhotel de IJSVOGEL

Midden tussen de landerijen bevindt zich Landhotel de IJsvogel. Dit kleinschalige hotel met royale kamers, goede keuken, hypermoderne multifunctionele ruimte en diverse sportfaciliteiten ligt prachtig in het Friese merengebied gelegen, nabij Sint Nicolaasga en het bekende watersportdorp Langweer.

Restaurant

Dagelijks is onze keuken geopend vanaf 18:00 uur. Kom culinair genieten van onze gerechten, onze chef-kok presenteert iedere avond weer een diner op niveau en gebruikt lokale producten. Met noteringen in diverse culinaire tijdschriften durven we te zeggen dat het eten goed is. Puur, eerlijk en natuurlijk lekker.

Honden zijn toegestaan op aanvraag. Reserveren kan via info@landhoteldeijsvogel.nl of per telefoon +31 (0)513 432 999

Legemeersterweg 1a
8527DS Legemeer
Tel: +31(0)513 432 999
Email: info@landhoteldeijsvogel.nl 
Website: www.landhoteldeijsvogel.nl

Visit Langweer

Cafetaria – Ijssalon ‘t Hoekje

We bieden een ruim assortiment aan kwalitatieve producten en een uitstekende service, waarbij gastvriendelijkheid voorop staat.

Restaurants

Voor iedereen, snel en gemakkelijk, fris en vriendelijk, ruim gesorteerd, individueel en groepsgericht, centraal gelegen, in het zomer seizoen 7 dagen per week open, gemakkelijk bereikbaar. Naast dit alles biedt Cafetaria – IJssalon ’t Hoekje u een prettige bediening, een leuke zitgelegenheid, een groot terras, hoogwaardige apparatuur en ’t genoegen u graag te ontvangen.

Ook zijn wij er voor de mensen met allergieën, we hebben speciale glutenvrije, lactosevrije en suikervrije producten, zowel in de cafetaria, als in de ijssalon. Voor de vegetariërs onder ons zijn er ook diverse snacks verkrijgbaar, neem maar eens een kijkje in ons assortiment.
We zijn ook zeer bedreven in het ontvangen van grote groepen, onder andere zeilscholen

Buorren 21
8525 EC Langweer
Tel: 0513 499699
Email: info@cafetaria-langweer.nl
Website: www.cafetaria-langweer.nl

Visit Langweer

DE TapperIJ

Een (h)eerlijk bruin café, met twee formules onder één dak, waar velen die in hun jeugd Langweer hebben aangedaan om te watersporten, goede herinneringen aan hebben! Het gezellige café waar (bijna) alles kon en waar het altijd goed toeven was én nog steeds is!

Buorren 39
8525 EC Langweer
Email: detapperij@ziggo.nl

Visit Langweer

het Wapen van Langweer

Het Wapen van Langweer is een bruine café gelegen in het centrum van Langweer waar ieder mens welkom is voor een hapje en een tapje. Acht jaar geleden zijn Jetze en Gerbrig Heeres gestart in het Wapen van Langweer. Gep is de ster in de keuken en Jetze houdt zich bezig met het organiseren van evenementen.

Bij het Wapen van Langweer kunt ook terecht voor een lunch en diner. De menukaart kunt u o.a. vinden op onze website. Ook is er een mogelijkheid voor catering op locatie. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar onze website. restaurants

Buorren 36
8525ED Langweer
Tel: 0513 – 498190
Email: info@wapenvanlangweer.nl
Website: www.wapenvanlangweer.nl

Restaurants

WAAL FRIESLAND CATERING

Restaurants

Organisatie- en cateringbedrijf Waal Friesland organiseert en verzorgt catering voor bedrijven, instellingen, verenigingen, maar ook in de persoonlijke sfeer. Hierbij kunt u ondermeer denken aan: Bedrijfspresentaties, openingen, bedrijfsuitjes, feestavonden, bruiloften, verjaardagen, buffetten, barbecues, hapjes en drankjes etc. Tevens kunnen we de gehele aankleding voor uw feest verzorgen: Biertaps, koelkasten, tafels en stoelen, haringkar etc. Het organiseren van deze festiviteiten, groot of klein, vereist deskundigheid. Luisteren naar uw wensen, aandacht voor uw situatie: dat is de kracht van ons bedrijf. Alle producten worden vers en op ambachtelijke wijze bereid in onze moderne bedrijfskeuken.restaurants

Buorren 1 restaurants
8525EB Langweer
Tel: 0513 499594
Email: info@waalfrieslandcatering.nl
Website: www.waalfrieslandcatering.nl

Naast de Waal Friesland Catering bieden een aantal eetgelegenheden en winkels ook een cateringservice aan.