Horeca

Restaurants
Lunchen en dineren in Friesland doe je in de restaurants van Langweer.

Langweer biedt meerdere eetgelegenheden om een hapje of een drankje te eten. Wilt u graag lunchen of dineren in Langweer? Hieronder vindt u alle informatie over alle mogelijkheden.

Langweer staat bekend om zijn terrassen in de sfeervolle hoofdstraat, de prima restaurants en eetgelegenheden en de altijd gezellige cafés. Maar ook buiten Langweer zijn er ideale gelegenheden om onder het genot van een hapje en drankje tot rust te komen.

Visit Langweer

burggolf sint nyk  –  restaurant, golf en meer

BurgGolf Sint Nyk is een prachtige 18-holes golfbaan in het Friese Legemeer, vlak bij Langweer.

Maar ook als je geen golfer bent, ben je van harte welkom bij BurgGolf Sint Nyk. Geniet van een kopje koffie of thee, een lunch of een diner in ons restaurant. Ontdek ook onze driving range waar je kunt oefenen op je golfswing. En voor wie zin heeft in een potje footgolf: bij BurgGolf Sint Nyk kun je de combinatie van golf en voetbal ervaren, een leuke en sportieve activiteit voor jong en oud.

Kortom, BurgGolf Sint Nyk is een veelzijdige locatie waar iedereen terechtkan. Of je nu wilt golfen, footgolfen, een kopje koffie drinken, lunchen of dineren, je zult je er zeker vermaken.

Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden voor niet-golfers:

  • Koffie, thee, lunch en diner
  • Driving range
  • Footgolf
  • Golfclinics
  • Vergaderingen
  • Familie/vriendenbijeenkomsten
  • Locatie voor Personeelsuitjes

We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij BurgGolf Golfclub Sint Nyk!

Legemeersterweg 16-18
8527 DS Legemeer
Tel: 0513-498032
Email: events.sintnyk@burggolf.nl
Website: www.burggolf.nl

Visit Langweer

’t Jagertje

Op zoek naar een culinaire beleving? Laat je verassen door klassieke gerechten met een twist, je verwarmen door de huiselijke sfeer én… laat je verleiden, door ’t Jagertje.

’t Jagertje serveert verrassende smaakcreaties. Door onze eerlijke, verse, ambachtelijke vlees- en visgerechten en de warme, huiselijke sfeer beleef je een complete ervaring van verleiding en verrassing in het kleine, maar gezellige centrum van het dorp Langweer.

Laat je verleiden. En dat kan binnen of buiten. Naast onze diverse tafels en bar in het restaurant, hebben wij ook een overdekt terras waar je terecht kunt voor diner of aperitief. Laat je verleiden door één van onze zitjes.

Buorren 7
8525 EB Langweer
Tel: 0513-499297
Email: info@jagertje-langweer.nl
Website: www.jagertje-langweer.nl

Visit Langweer

Noflik By zwigt & bosma

Noflik is per 18 mei 2022 heropend en kunt u genieten van lokale en nieuwe producten uit de keuken, fijne en plezierige wijnen, lekkere bieren van d

e tap, mooie cocktails uit onze vernieuwde bar. Binnen of op ons gezellige terras.U bent van harte welkom om bij ons uw bruiloftsfeest, familiefeest of bedrijfsfeest te houden. In een warme behaagelijke sfeer.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.nofliklangwar.nl

Buorren 31
8525 EC Langweer
Tel: 0513-499169
Email: info@nofliklangwar.com
Website: www.noflik@langwar.com

Visit Langweer

Brasserie AnderS

Al wandelend door het watersportdorp Langweer ziet u gelijk Brasserie AnderS. Warmte, gezelligheid, de lekkerste broodjes, de beste diners samen met een goede wijn, daar staat de Brasserie AnderS voor. U kunt hier terecht voor een vrijdagmiddagborrel, een kookworkshop, een zakelijke lunch of een vergadering. Exclusief gebruik van het restaurant is mogelijk.Restaurants

Aan de kinderen is ook gedacht. Speciaal voor de kleintjes is er een speelhoek ingericht. Brasserie AnderS hanteert een “no nonsens” concept, waar gekookt wordt met verse en ambachtelijke producten voor een betaalbare prijs. De brasserie is geopend van maandag tot en met zondag vanaf 10.00 uur. Zowel in de zomer- als in de wintermaanden bent u van harte welkom in Brasserie AnderS. restaurants

Buorren 20
8525 EC Langweer
Tel: 0513-852950
Email: info@brasserieanders.nl
Website: www.brasserieanders.nl

Visit Langweer

Recreatieoord De Koevoet

Restaurants

Kom genieten van onze beroemde spareribs, een heerlijke (kaas)fondue of een knapperige maaltijdsalade. Of van een koud biertje met een portie bitterballen…

Op de voormalige hooizolder van de boerderij is ons sfeervolle restaurant ingericht, met de grote ronde open haard als middelpunt. Onze chefkok maakt graag een heerlijk diner voor u klaar.

U kunt hier genieten van een drankje, spelletjes doen en uw ervaringen van de dag delen met andere gasten. Ook staat er een piano: pianomuziek zorgt regelmatig voor een muzikale omlijsting. Muzikanten zijn van harte welkom. Op die manier ontstaan er vaak bijzonder leuke avonden, waar menig gast goede herinneringen aan overhoudt

Troelstraweg 17
8524DK Teroele
0513 431685
Email: info@dekoevoet.nl
Website: http://www.dekoevoet.nl/

Visit Langweer

Ristorante Pizzeria La Buona Cucina

“In een van de mooiste dorpsstraten van het land vindt u ons Italiaanse restaurant.”

Wellicht bent u bekend met ons restaurant, en anders hopen wij u graag eens te mogen begroeten! La Buona Cucina is klein, gezellig en daardoor een intiem restaurant gelegen in het prachtige watersportdorp Langweer. We doen ons uiterste best het zowel in de zomer als in de winter naar de zin te maken. Hulpvaardigheid, vriendelijkheid, verse producten, een goede prijs-kwaliteitsverhouding, we proberen het allemaal voor u waar te maken. Rest ons nog te zeggen: Graag een tot ziens bij La Buona Cucina! restaurants

Buorren 9
8525 EB Langweer
Tel: 0513 – 499795
Email: info@labuonacucina.nl
Website: www.labuonacucina.nl
Visit Langweer

 

Cafetaria – Ijssalon ‘t Hoekje

We bieden een ruim assortiment aan kwalitatieve producten en een uitstekende service, waarbij gastvriendelijkheid voorop staat.

Restaurants

Voor iedereen, snel en gemakkelijk, fris en vriendelijk, ruim gesorteerd, individueel en groepsgericht, centraal gelegen, in het zomer seizoen 7 dagen per week open, gemakkelijk bereikbaar. Naast dit alles biedt Cafetaria – IJssalon ’t Hoekje u een prettige bediening, een leuke zitgelegenheid, een groot terras, hoogwaardige apparatuur en ’t genoegen u graag te ontvangen.

Ook zijn wij er voor de mensen met allergieën, we hebben speciale glutenvrije, lactosevrije en suikervrije producten, zowel in de cafetaria, als in de ijssalon. Voor de vegetariërs onder ons zijn er ook diverse snacks verkrijgbaar, neem maar eens een kijkje in ons assortiment.
We zijn ook zeer bedreven in het ontvangen van grote groepen, onder andere zeilscholen

Buorren 21
8525 EC Langweer
Tel: 0513 499699
Email: info@cafetaria-langweer.nl
Website: www.cafetaria-langweer.nl

Visit Langweer

 

WAAL FRIESLAND CATERING

Restaurants

Organisatie- en cateringbedrijf Waal Friesland organiseert en verzorgt catering voor bedrijven, instellingen, verenigingen, maar ook in de persoonlijke sfeer. Hierbij kunt u onder meer denken aan: Bedrijfspresentaties, openingen, bedrijfsuitjes, feestavonden, bruiloften, verjaardagen, buffetten, barbecues, hapjes en drankjes etc. Tevens kunnen we de gehele aankleding voor uw feest verzorgen: Biertaps, koelkasten, tafels en stoelen, haringkar etc. Het organiseren van deze festiviteiten, groot of klein, vereist deskundigheid. Luisteren naar uw wensen, aandacht voor uw situatie: dat is de kracht van ons bedrijf. Alle producten worden vers en op ambachtelijke wijze bereid in onze moderne bedrijfskeuken. restaurants

Buorren 1 restaurants
8525EB Langweer
Tel: 0513 499594
Email: info@waalfrieslandcatering.nl
Website: www.waalfrieslandcatering.nl

Naast de Waal Friesland Catering bieden een aantal eetgelegenheden en winkels ook een cateringservice aan.