Sport

fitness

Sport fanatiek in Langweer

Langweer beschikt over een aantal fanatieke sportverenigingen. Voor een klein dorp is er volop keuze. In het sportclompex ’t Tsjillân speelt onder andere de tennisvereniging, voetbalvereniging en volleybalvereniging. Op deze pagina vindt u meer informatie over de sport mogelijkheden in het dorp.

V.V. Langweer

De vereniging is opgericht op 8 januari 1933 en beschikt op dit moment over 2 senioren teams en maar liefst 4 jeugdteams. De vereniging wordt bestuurd door een hoofdbestuur en een jeugdbestuur. Naast deze twee besturen zijn vele vrijwilligers bij de vereniging actief om het voetballen in Langweer mogelijk te maken.

Ons sportcomplex aan de Tsjillânleane bestaat uit een hoofdveld en een nieuw trainingsveld.
Dit trainingsveld is uitgerust met lichtmasten zodat er ook op avond kan worden getraind. We zijn dit jaar wederom gestart om een kwaliteitsimpuls te geven aan het gehele sportcomplex. Zo worden er rondom het hoofdveld diverse investeringen gedaan ter vergroting van de uitstraling. Ook zullen de terreinvoorzieningen worden verbeterd.

Meer informatie: http://www.vvlangweer.nl/

Visit Langweer

L.V.V.O.

Langweerder Volleybal Vereniging Ontwikkeling is de volleybalvereniging van Langweer. We hebben inmiddels 3 damesteams die uitkomen in de NEVOBO-competie. Dames 1 speelt 2e klas, dames 2 is 2 keer achter elkaar kampioen geworden en speelt nu 3e klas. Dames 3 boekt veel overwinningen op dit moment in de 4e klas. Het herenteam spelen elk jaar weer een onderlinge competitie spelen met andere teams uit de regio.

Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen??? Dat kan!!!! Het is namelijk mogelijk om 3 keer gratis mee te trainen, om te kijken of je het leuk vind. Daarna zal in overleg besproken worden of je bij een team ingedeeld wordt en bij welk team.

Meer informatie: http://www.lvvo.net/

Visit Langweer

LTC ’78

Onze tennisbanen vindt u aan de Tsjillanleane 27  8525 GP te Langweer. Vrijdagavond is onze clubavond, vanaf 19:00 uur voor de jeugd en vanaf 20:00 uur voor de senioren. Onze beide kunstgrasbanen zijn verlicht en er kan er tot ‘s avonds 23.00 uur een balletje geslagen worden. Ook is er een oefenkooi.

Meer informatie: http://www.ltc78.nl/

Visit Langweer

Outdoor FitnesSpark

Weer of geen weer: iedere week verzorgt Yfke Jellesma de openbare fitnesslessen in het outdoor fitnesspark Langweer.

Meestal op de zondagochtend van 11.00 tot 12.00 uur komen een aantal sportievelingen op het park bijeen om lekker in de buitenlucht te sporten. Een ieder van 8 tot 80 kan zo aanschuiven en meedoen: alles kan en niks moet! Kom gerust eens een keer kijken of beter noch: doe mee!

Visit Langweer

Gymnastiekvereniging “Ontwikkeling” Langweer

Al sinds 1885 hebben vele Langweerders en mensen van de omliggende dorpen met veel plezier de sport gymnastiek beoefend.

De vereniging is opgezet door een groepje fanatieke mannen en is uitgegroeid tot een bloeiende vereniging waarbij sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan.

Meer informatie: www.gymlangweer.nl