Campings

Kamperen Langweer

Mini Camping Friesland

Vakantie of er even tussenuit? Tijd voor Friese lucht.  In Langweer, een sfeervol pittoresk dorpje met een van de mooiste meren van Friesland, vind je onze gezellige camping met ruime plaatsen, aan de rand van het dorp.

Watersporters, zonaanbidders, fietsers,  maar ook visliefhebbers en  wandelaars  kunnen hun hart ophalen. Er zijn prachtige vaarroutes  fiets– en wandeltochten te maken en het prachtige Friese landschap biedt rust en ruimte.

Kortom het is gevarieerd vertoeven op onze minicamping. Hier voel je de zon op je gezicht en geniet je van de vrijheid onder de prachtige wolkenluchten.

Hendrik Dijkstralaan 26
8525GM Langweer
Tel: 0513 499149
Email: info@minicamping-friesland.nl
Website: http://www.minicamping-friesland.nl/

 

Visit Langweer

Landgoed Eysinga State

Kom comfortabel kamperen op Landgoed Eysinga State in Friesland, de verzorgde camping met uitgebreide faciliteiten is omgeven door water, bossen en weidevelden. Of u nu met de tent, de caravan, vouwwagen of camper komt, u ervaart bij Landgoed Eysinga State dat heerlijke vakantiegevoel.

Langwarderdyk 4
8521 NE Sint Nicolaasga
Tel: 0513-431361
Email: info@eysingastate.nl
Website: https://www.eysingastate.nl/kampeer-bij-langweer/

Visit Langweer

Recreatieoord De Koevoet

De Koevoet

De Koevoet is

  • 10 sportief ingerichte appartementen in een statige, oude kop-rompboerderij
  • Een sfeervol restaurant met open haard op de voormalige hooizolder
  • Een lunchterras aan de haven, met uitzicht over het meer
  • Verhuur van valken en visboten
  • Een jachthaven met 80 ligplaatsen
  • Een kleine camping met seizoens- en passantenplaatsen

Dit alles prachtig gelegen aan het Koevordermeer, centraal in het Friese Merengebied. Een ideale plek om met uw hele familie of vriendenkring te recreëren, in een appartement, ligplaats in de haven en/of op de camping.

Troelstraweg 17
8524DK Teroele
0513 431685
Email: info@dekoevoet.nl
Website: http://www.dekoevoet.nl/

Visit Langweer

Recreatiepark Leyenspolder

De ideale plek om overdag actief te ontspannen op of rondom de camping. S avonds heerlijk genieten bij uw eigen caravan of chalet. Met het pittoreske dorpje Langweer op loopafstand. Door de goede ligging van de camping, direct aan de Langweerder Wielen en dicht bij het centrum van Langweer, heeft Recreatiepark Leyenspolder zowel jong als ouder publiek veel te bieden. Recreatiepark Leyenspolder heeft zijn eigen jachthaven, direct aan de Langweerder Wielen. In de receptie van Recreatiepark Leyenspolder kunt u terecht voor het huren van sloepen en zeilboten of u kunt uw eigen boot meenemen. Tevens beschikt het park over voorzieningen voor draadloos internet bij u in de caravan en in het hoogseizoen is er een recreatieteam aanwezig welke verschillende activiteiten voor jong en oud organiseert.

Pontdyk 6
8525GG Langweer
Tel: 0513-499263
Email: info@leyenspolder.nl
Website: http://www.leyenspolder.nl/